2remmare.png
 

2 REMMARE AB, är grossisten som förser Skandinavien och Baltikum med godis för alla typer av evenemang. Har även kunder i Tyskland och Australien. På senare tid, har vi även fått förfrågan från Kina och Chile. Vi köper in från flera länder i Europa, även från företag i Sverige. Svedala har blivit ett nav för evenemangsgodis.

Vi strävar mot att vara så miljövänliga som möjligt. Genom ett nära samarbete med våra leverantörer, så har vi under de senaste åren bytt ut palmfettet i våra produkter mot mer miljövänliga alternativ. Som ett led i detta miljöarbete, använder vi bara naturliga råvaror i våra produkter. När det gäller transporter, försöker vi alltid ta hem fulla trailers vid leverans in till oss. Detta för att minska transporterna och utsläppen.             

Jag började som marknadsknalle, och åkte i nästan hela Sverige. Men efter några år utvecklades det mer och mer mot att jobba som grossist till andra knallar. Den ambulerande biten har vi kvar, dock bara i närheten av Svedala. Ni hittar oss alltid säljande på evenemangen i Svedala.      På senare år har vi breddat verksamheten med att sälja kraftiga pop-up tält, som håller!

 

 

Här hittar ni oss

Svarvaregatan 15
233 51, Svedala

0708 - 70 68 11
www.2remmare.se
info@2remmare.se

Öppettider lager
månd – torsd  09:00 – 14.30

 
Rune Nilsson, VD 2 Remmare AB

Rune Nilsson, VD 2 Remmare AB